Onze praktijk
Tandarts Huijssoon biedt complete mondzorg sinds 1979. Ons team van ervaren en deskundige specialisten staat voor jou klaar. Geen wachtlijsten. Van jong tot oud. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!
tandarts, amsterdam, tandheelkunde, mondverzorging, beugel, wortelkanaal, behandeling, praktijk, osdorp
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Over ons

Tandartspraktijk Huijssoon is een onderneming met een aangename open werksfeer.

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat om zorg op maat te leveren. Relatief simpele behandelingen zoals een vulling, tot zeer complexe behandelingen met beetcorrecties, of klikgebitten op implantaten zijn door ons uit te voeren. Er werken bij ons twee tandartsen, drie mondhygiënisten, vier assistentes en een tandtechnieker.

 

Tandartspraktijk Huijssoon is opgericht in 1979. In 1981 was onze praktijk de eerste in Amsterdam die van het toenmalige ziekenfonds ZAO een huiscontract kreeg om ziekenfondsverzekerden in particuliere sfeer te kunnen behandelen. De praktijk was ruim en comfortabel van opzet, maar met maar één behandelkamer te klein voor het groeiende klantenbestand.

Een nieuwe praktijk op een nieuwe locatie werd gerealiseerd en na het voltooien van de verbouwing heeft Leo Huijssoon de praktijk aan Martijn Huijssoon overgedragen. Op Hoekenes krijgt het bedrijf in 2012 groeimogelijkheden dankzij de uitbreiding naar drie behandelruimten, welke voorzien zijn van de nieuwste technische voorzieningen.  In samenwerking met Excent tandtechniek worden prothetische en implantaat-voorzieningen nu in de praktijk vervaardigd en hoeven patiënten daarvoor niet meer verwezen te worden. Mondhygiënisten werken bij ons op locatie, zodat afspraken en behandelingen efficiënt gebeuren en overleg kan plaatsvinden tussen de verschillende behandelaars en patiënten.

Alle behandelaars zijn aangesloten bij hun eigen beroepsvereniging en volgen cursussen en trainingen die nodig zijn om de kwaliteit van hun werk hoog en up-to-date te houden. Intercollegiaal overleg binnen de praktijk, maar ook met kaakchirurgen, implantologen en parodontologen houden de geest scherp en alert en zorgt daarnaast voor de beste behandelvoorstellen voor patiënten.

Persoonlijke aandacht, service en prettige sfeer, bij ons gaat het niet alleen om een gezond gebit!

Martijn Huijssoon - Tandarts

Wij zijn een onafhankelijke praktijk en gaan langdurige werkrelaties aan met onze behandelaars. Dat zorgt ervoor dat u de beste zorg krijgt en veelal door dezelfde behandelaars geholpen wordt.

 

De samenwerking binnen het team van behandelaars geeft verschillende voordelen. Zo kan het zijn dat een tandarts gespecialiseerd is in het uitvoeren van een bepaalde behandeling, waardoor een behandelplan optimaal uitgevoerd kan worden. Denk aan het recht zetten van een voortand door de orthodontist, alvorens de tandarts facings maakt. Die samenwerking zorgt ervoor dat uw behandelaar uitgedaagd wordt om de lat hoog te leggen voor zichzelf en de mogelijk heeft om hoogwaardige tandheelkunde aan te bieden.

 

Indien u zich aanmeldt als nieuwe klant krijgt u een intake-afspraak waarbij meestal enkele röntgenfoto’s worden gemaakt om een overzicht van uw gebit te krijgen. In het geval van een uitgebreidere zorgvraag wordt in overleg met de patiënt  een behandelplan  opgesteld waaruit een kostenoverzicht en stappenplan  volgt. Veel van onze klanten hebben de voordelen ervaren van het combineren van een controle en mondhygiëne-afspraak. Dit zorgt voor tijdwinst binnen de praktijk, maar ook voor u voor wat betreft reistijd. De korte lijnen tussen de tandarts-patiënt-mondhygiëniste zijn daarnaast zeer handig in het geval van overleg.

 

Locatie centraal gelegen  in Amsterdam Nieuw West

“Er werken op dit moment twee vaste tandartsen, drie assistentes twee mondhygiënisten en een preventie assistente. Elke dinsdagmiddag hebben we een tandtechnieker in huis”

<b>Martijn Huijssoon</b>

Martijn Huijssoon

Tandarts

<b>Bella Weijtboer</b>

Bella Weijtboer

Assistente-preventie

<b>Angelique de Soet</b>

Angelique de Soet

Assistente

<b>Marcel Dammers</b>

Marcel Dammers

Tandtechnicus

<b>Rupinder Singh</b>

Rupinder Singh

Mondhygiënist

<b>Sahida Hassankhan</b>

Sahida Hassankhan

Assistente

Persoonlijke aandacht, service en prettige sfeer,
bij ons gaat het niet alleen om een gezond gebit!